Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2020 21:10 - Смъртта не е края...
Автор: neliza Категория: Изкуство   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Смята се, че около 4-5 часа преди краят да настъпи земните чакри, намиращи се под стъпалата, се отделят от тях. Това олицетворява раздялата със земната повърхност. Часове преди настъпване на смъртта краката изстиват и стават все по-студени. След като времето измине, Богът на смъртта идва, за да отведе душата.     Когато човек умре, връзката между душата и тялото бива прекъсната. Тази връзка е именно астралната връв, която държи душата в тялото приживе. Щом тя бъде скъсана, душата трябва да се издигне над физическото тяло.

Има случаи, в които душата е много привързана към тялото и отказва да го напусне, тя се бори, не иска да приеме, че е смъртта е настъпила. Това се изразява в леки спазми или тикове на краката, ръцете или лицето при вече настъпил край.       Въпреки тях завръщането на душата в тялото е невъзможно и тя бива привлечена като с магнит нагоре.В момента на смъртта душата бива залята от гласовете и мислите на всички нейни близки хора, които се намират около нея и скърбят за загубата. Тя ги вижда и чува, може и да крещи и да отрича смъртта си, но никой не я чува.

След известно време душата осъзнава, че процесът е необратим и смъртта е факт. Тя се издига на около 3 метра над тялото и остават над него, докато то не бъде кремирано. Знайте, че докато това стане, душата е там и вижда и чува всичко, което става наоколо.Щом процесът на кремиране на тялото приключи, душата няма друг избор, освен да се раздели с него. Тя не може да се върне, не може и да остане, защото вече няма обвивка. Но за душата това е нещо хубаво – моментът, в който тя е наистина свободна.

     Посредством силата на мисълта душата може мигновено да посети любимите си места, да види близки хора, да обикаля, където пожелае – в дома си, в работата си, в парка или на друго място, свързано със сантиментални спомени. Това тя прави 7 дни.

Ако човекът е бил привързан към децата си или към домашния си любимец, ще намерите душата му при тях през този период. В случай че парите са били основна ценност за него приживе, ще го откриете до мястото, където са съхранявани те.

Душата има 7 дни да обиколи и посети всичко най-важно за нея. 7 дни да се сбогува преди да премине нататък.Всички сме чували за светлината, към която душата трябва да отиде. Тунелът е факт. Той трябва да бъде прекосен, за да може душата да премине отвъд и да бъде лека и свободна, да продължи.

От изключително значение е през първите 12 дни след смъртта на човек ритуалите да се проведат правилно. Молитвите за душата, прошката и отправянето на хубави пожелания не са просто думи за облекчение на опечалените. Те действително помагат на душата на премине, да се освободи от негативни емоции и да бъде щастлива. Всяка отправена молитва е помощ за предстоящото пътуване на душата.

Светлината в края на тунела е вход към астралния свят.image 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neliza
Категория: Изкуство
Прочетен: 161582
Постинги: 233
Коментари: 18
Гласове: 140
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031